Vorige dag                                           Volgende dag

 

Scandinavië reis 7 juni 2007,

Van Kuopio (Fin) naar Rautavaara (Fin)

Van GPS 63º01’57,2” NB 27º46’23,67” OL naar

GPS 63º27’59,01” NB 28º12’31,21” OL.

Kmteller 172921

 

We vroegen ons af of ze ons ongestoord zouden laten staan, precies in het verlengde van een militaire startbaan, net naast de arrayantenne, totdat de militaire politie langs kwam, naar ons keek en omdraaide en terug het zandpad afreed. We hoopten, met succes, dat er niet te veel gevlogen zou worden, want we stonden er prachtig. Alleen ’s morgens om 9 uur 4 overdenderende straaljagers, die we ook weer zagen landen.

Gekozen, na onze ervaring van de afgelopen dagen, voor gele weggetjes. Een gedenkkerk bezichtigd, voor de verandering van steen. Van binnen zeer minimalistisch, daardoor wel mooi. Er is hier overal veel aandacht voor muziek, zo ook in deze kerk: een enorm orgel en ruimte voor een koor dat bijna groter was dan de ruimte voor de gelovigen.

 

  

 

We staan op een P langs een meer, langs een ‘zeer drukke hoofdweg’, misschien wel ieder tien minuten een auto. De kano opgeblazen, bleek ook heel goed alleen te bevaren. Daarna samen tegen de wind in gekanood, op de terug tocht kreeg ik (Teets) de slappe lach toen ik mijn peddel omhoog stak als zeil en achterom keek en zag dat Lum al precies hetzelfde gedaan had. Dat krijg je als je zeilers in een kano zet.

 

   

 

Vorige dag                                           Volgende dag

 

Voor meer foto’s zie Alle Scandinavïe Reis Foto's

 

Om terug te gaan naar de hoofdpagina: Telu's Scandinavië Reis