Vorige dag                                           Volgende dag

 

Ruslandreis 6 augustus 2006,

Excursie in Kostroma (RUS)

GPS 57º43’42,12N 40º53’38,88”.

Km Teller 159949

 

Excursie door een zeer informatieve gids door Kostroma. Niet alleen een uitleg over de stad , kerk en geschiedenis, maar ook over de verschillen van voor de PERESTROJKA, of voor heel wat ouderen de CATASTROIKA, en erna. De stad Kostroma was niet op een kaart te vinden voor de “wending” van 1992:

Als administratief centrum over een gebied zo groot als Polen, was de stad ook het centrum voor de militaire organisaties in dit gebied. Dus bestond de stad niet, was op geen kaart te vinden, en was gesloten voor buitenstaanders. Het maakte dus ook geen deel uit van de Gouden Ring.

 

   

Brandweertoren i.v.m houten huizen         Blik over de Wolga

 

’s-Middags zijn we nog even naar het internetcafé gelopen om afdrukken te maken van de foto’s, die we van de jarigen hadden gemaakt.

Teets, Rini en Mieke hebben daar collages van gemaakt en die aan de gezamenlijke jarigen aangeboden. Zij vierden vandaag de verjaardag, zodat we in één keer alle jarigen op de reis konden feliciteren. Later op de avond werden we nog door een paar Russen lastig gevallen die kaviaar aan ons probeerden te slijten.

 

Voor de verjaardagfoto’s zie het betreffende mapje bij de foto’s.

 

Voor meer foto’s zie Alle Rusland Reis Foto's

 

Om terug te gaan naar de hoofdpagina: Telu's Rusland Reis

 

Vorige dag                                           Volgende dag