Volgende dag       

                        

Km Teller bij vertrek 155300

 

 

6 Juli Voorbereidingen nemen nog steeds plaats.

 

Na al weken voorbereidingen te hebben getroffen zijn we van plan vanmiddag of anders morgenochtend te vertrekken.

 

Op dit moment timmert Teets nog even in de Camper een plankje bij in het voorraadkastje en Lum is bezig dit verslag op te zetten.

 

  

 

Voor meer foto’s zie Alle Rusland Reis Foto's

 

Hiervoor waren de voorbereidingen: GPS systeem verzorgen met 55 Kaarten van Rusland en Oekraïne scannen en in het kaartenprogramma invoeren.

 

De Camper voorbereiden: groot onderhoud bij Mercedes Garage, Groot onderhoud bij de Camper winkel (o.a. een nieuwe Koelkast en Kluis inbouwen).

Papieren voorbereiden: Visum Rusland, Andere Camper verzekering, die in Rusland dekking biedt, overal kopieën van maken, internationaal rijbewijs verzorgen, prikken halen, etc. Het lijkt wel een wereldreis.

 

Iedereen die ons iets wil vragen, of die bij de verzendlijst van onze avonturen wil komen, die kan een bericht sturen naar telu@lumspam.nl.

 

Ik ben benieuwd of we via internet cafés dit verslag tijdig op het web hebben.

 

Om terug te gaan naar de hoofdpagina: Telu's Rusland Reis

 

Toch nog vertrokken: om 17:00, Nog eerst even naar de kampeerwinkel om wat spul voor het toilet en wat reservegas voor het kampeerstelletje te kopen.

 

Om 17:30 de stad uit en richting Duitsland Hoogte Keulen.

Om 19:30 hadden we echt honger en zijn bij de afslag Geldrop bij een motelletje wezen eten.

 

Dit is vlak bij Anton en Marjan, waar we zijn binnengevallen. Opgevangen door Bart, A&M kwamen pas later. Nu op straat slapen.

 

Volgende dag